POKERSTARS ANMELDELSE

DANSK WEBSITE

SPIL / DOWNLOAD

SPIL / BROWSER

SUPPORT | DANSK

SUPPORT | EMAIL

SUPPORT | TELEFON

SUPPORT | LIVECHAT

SPIL PÅ FARTEN (MOBIL OG TABLETS)

MAC PLATFORM

SKATTEFRIE GEVINSTER

SPILLELICENS | DANSK

Please reload

SCREENSHOTS

Nem Lobby
press to zoom
Cash Games
press to zoom
Zoom Poker Bord
press to zoom
Spin & Go
press to zoom
Live Events
press to zoom
Pokerskole IntelliPoker
press to zoom
1/1

PokerStars er i dag verdens største pokersite, dette betyder at du som pokerspiller altid har muligheden for at spille rigtig mange pokervarianter, alt fra de mindste til de største turneringer såvel de mest actionfyldte cash games. På en gennemsnitlig dag kan antallet af online spillere godt være på hele 200.000 og derudover kan der være gang i mere end 6000-7000 forskellige turneringer. PokerStars har hver dag en masse freerolls, samt daglige turneringer for mange millioner af kroner. Fra tid til anden er der særlige bonuskampagner og turneringer med store milliongevinster, alt sammen noget som gør PokerStars særlig attraktiv.

 

Pokerstars og deres platform er nærmest uden siddestykke, og det er og bliver nok også en af grundene til at de sidder så tungt, suverænt og selvsikkert på Pokermarkedet som de gør, både i Danmark såvel i det meste af verden. For på en eller anden måde, formår Pokerstars at samle det som er så fascinerende ved pokerspillet i en helhed der virkelig griber spændingen og lysten til at spille, på en helt igennem veludført og professionel platform.

   

POKERVARIANTER

PokerStars tilbyder det største udvalg af pokervarianter på nettet, og nedenfor finder du de varianter som PokerStars tilbyder i forbindelse med spil for rigtige penge.

 

Texas Hold'em | Omaha | Omaha Hi/Lo | 5 Card Omaha | 5 Card Omaha | Courchevel | Courchevel Hi/Lo | Stud | Stud Hi/Lo | Triple Stud | Five Card Draw | 2-7 Triple Draw |

2-7 Single Draw | Razz | HORSE | Hold’em/Omaha | 8-Game Mix | Badugi

 

En tendens som især i de senere år, har kunnet ses, er at flere og flere pokerspillere så småt er begyndt at eksperimentere med andre pokervarianter end det ellers helt utroligt populære Texas Hold’em. Denne tendens, betyder måske derfor også at man med fordel kan dygtiggøre sig i en af de andre varianter, og opnå samme udbytte eller succes, om man vil - som firstmovere som bl.a. Gus Hansen gjorde da pokeren var i sin spædestart i forhold til muligheden for at spille online. For i dag, spiller næsten alle - Texas Hold’em - så konkurrencen i denne variant er enorm. Det betyder derfor også, at hvis man opnår nok kendskab til såvel tilstrækkelige evner inden for en anden variant, så er det måske dig vi ser i tv om et par år, hvor en af de andre varianter måske er den foretrukne og ikke længere Texas Hold’em.

 

POKER

Idet PokerStars ikke er et casino eller en bookmaker, men derimod et online pokersite, betyder dette at du som spiller aldrig vil komme i en situation hvor du ender med at spille mod huset, du vil derfor altid være sikret at spille mod andre online spillere.

 

Alle penge som bliver indbetalt til en PokerStars konto, bliver overført til PokerStars på en sådan måde at man som spiller altid er garanteret de penge som står på ens konto. Denne garanti og dermed øget sikkerhed, betyder at PokerStars har en troværdig europæisk bank til at styre alle indbetalte penge, og dermed kommer de indbetalte penge aldrig til at indgå i PokerStars driftsmidler.

 

Når du spiller poker hos PokerStars så er det med en af de bedste software i branchen, dette betyder derfor også at spiloplevelsen foregår helt problemfri samt at softwaren generelt er rigtig flot og utrolig nem at gå til, selv for nybegyndere. Ikke nok med at softwaren fungere rigtig godt, så tilbyder PokerStars også mange af de nyeste og mest innovative funktioner. Nogle af disse funktioner er bl.a. muligheden for selv at vælge farver og design på borde, kort og baggrunde samt at chatte med andre spillere. Derudover kan man også indsætte sit helt eget billede, hvilket tjener det formål at man kan brande sig selv, eller f.eks. påvirke modstandernes underbevidsthed såvel opfattelse af ens spillestil. Man kan også skrive noter om f.eks. de andre spillers spilstil eller andre nyttige informationer som kan være gode at finde frem fra tid til anden, og sidst men ikke mindst er der også muligheden for at se statistikker samt håndhistoriker for ens spil.

 

Er du ny i pokerverden, så er det også muligt at komme i gang med at spille poker, ganske gratis. At spille poker gratis, er faktisk en rigtig god måde at øve og lære pokerens grundlæggende regler og strategier, før du kaster dig ud i at spille om rigtige penge.

 

Når du har øvet dig, og føler du kan klare selv de bedste så er mulighederne næsten uendelige, idet PokerStars om nogle tilbyder et kæmpe udvalg af pokervarianter inden for cashgames, turneringer, sit & goes og meget mere. Det er også muligt at spille med i f.eks. freerolls ganske gratis, og endvidere kan man vinde pladser til de største pokerturneringer i verden, både online såvel live, alt sammen noget som gør PokerStars til siden man må spille på som pokerspiller.

 

CASH GAMES

Hvis man vil spille på et hvilket som helst tidspunkt, så kommer man ikke uden om de super populære cash games, som blot kræver to personer for at kunne starte. Cash games er som de lyder, spil hvor det er dine egne penge som du tager med til bordet. Det betyder selvfølgelig også at der er et hav af niveauer inden for cash games med ante fra $0,01/$0,02 og op til $1.000/$2.000, så desto højere ante desto flere penge skal der tages med til bordet, men alt andet lige, så er cash games noget alle kan være med til, uanset størrelsen på ens bankroll.

 

TURNERINGER

Er man interesseret i turneringer i alverdens afskygninger, så er og bliver PokerStars stedet hvor det foregår. Med daglige, månedlige og årlige turneringer både store som små, gør at det bestemt ikke er spænding og pengepræmier som mangler på PokerStars..

 

EKSEMPLER PÅ POKERTURNERINGER HOS POKERSTARS:

MICRO MILLIONS - Med buy-ins fra $0,11 gør at Micro Millions er en turnering hvor spillere fra alle niveauer og med selv den mindste pengepung, kan være med. Der er 100 events og $5.000.000 millioner i garanteret præmiepulje, hvilket gør turneringen til det største low-stake mesterskab i verden. At man kan købe sig billigt ind, er en god mulighed for spillere som gerne vil øve sig i turneringsdisciplinen, og når man så samtidig kan gange buy-in med flere tusinde gange, hvis man som spiller går hen og vinder, det er skam også værd at tage med og endnu et godt argument for at Micro Million er en spændende og god turnering for langt de fleste pokerspillere.

 

SUNDAY MILLION - $1.000.000 i garanteret præmiepulje hver eneste uge - er selvfølgelig medvirkende til at denne ugentlige turnering er blevet super populær, og når vinderen sjældent går derfra med under $150.000 så er det jo også et beløb de fleste vil sætte pris på at vinde. Denne turnering, er dog ikke det man kan karakterisere som en begynderturnering, da buy-in ligger på $215, hvilket må siges at være en sjat penge, for folk som lige er begyndt på at spille poker. Ønsker man alligevel at deltage, men er lidt betænkelig med at købe sig ind for $215, så er det også muligt at kvalificere sig gennem satellitter, dette kræver dog at man har evnerne til at vinde en af disse satellitter, før man kan få en plads i Sundag Million. 

 

SCOOP - Spring Championship Of Online Poker, er ensbetydende med $40.000.000 i garanteret præmiepulje og med mindre såvel højere buy-ins er der også rig mulighed for at alle kan være med i denne turneringsfestival, uden at det går ud over pengepræmierne som er i den høje ende for hver af niveauernes 45 events.

 

WCOOP - World Championship Of Online Poker, er det ypperste inden for online poker. Her er det ikke alene præmiepuljen på de garanterede $40.000.000 som gør sig gældende, det er i lige så høj grad chancen for at kunne stille sig øverst på sejrsskamlen og kunne kalde sig verdensmester i online poker, som tæller. Turneringsrækken finder sted i september måned, og er den absolut største online turnering i verden, hvilket også betyder at selve main eventet har hele $10.000.000 i garanteret præmiepulje, og bliver vist på PokerStars.tv live.

 

SIT & GO

PokerStars har selvfølgelig også et stort og godt udvalg af Sit & Go’s, som er en slags miniturnering som blot kræver et bestemt antal spillere for at kunne starte. Det betyder at man ikke er afhængig af at vente på et fastsat tidspunkt som med traditionelle turneringer, før turneringen starter. Så Sit & Go’s er i høj grad for folk som vil hurtigt i gang, og ikke nødvendigvis spille om de allerstørste premiepuljer, da det er spillernes buy-ins som udgør præmiepuljens størrelse.

 

SPIN & GO

Er en anderledes og utrolig spændende turneringsform, som i sin grundstruktur minder om de klassiske Sit & Go’s. Der hører lighederne dog også op, for med Spin & Go, da har man som spiller muligheden for at få lykkens gudinde til at tilsmile én, og dermed indkassere en seriøs skilling, hvis man går hen og vinder. I alt sin enkelthed, så foregår Spin & Go ved at man tilmelder sig en turnering som har et givent buy-in. Dette buy-in kan f.eks. være $5 - i skrivende stund, er det muligt at forvandle disse $5 til hele $1.000.000 - hvilket må siges at være noget af en lottokupon man kan få stukket i hånden. For at starte spillet, kræves det at tre spillere køber sig ind og når de tre spillere har foretaget deres buy-in, så kommer der et lykkehjul op på skærmen som afgør hvor stort et beløb det er som der spilles om. Det er altså tre spillere, som hver har chancen for at øge gevinsten af deres buy-in rigtig mange gange.

 

ZOOM POKER

Poker kan godt være et spil som kræver stor tålmodighed, og dette kan godt blive lidt kedeligt i længden. Dette betyder at mange vælger at have mange borde kørende samtidig for at få lidt hurtigere action, dette har dog den ulempe at hvis ens skærm ikke er stor nok, så kan man hurtigt miste overblikket over sine borde og dermed risikere at tabe mere end hvad godt er. Derfor er Zoom Poker helt perfekt, da det speeder det klassiske poker op, idet det sender dig til et nyt bord med friske kort, hvis du vælger at folde din hånd. Ulempen kan dog være at man ikke i samme grad, kan lære sine modstandere at kende og dermed afsløre deres tell’s eller bluff’s. Zoom Poker er dog for sjovt og spændende til ikke at give sig i kast med, da det altid er sjovere at spille selv, end at sidde og vente på de andre spilleres tur.

 

POKER PÅ FARTEN

Spil poker på din Smartphone eller Tablet, med PokerStars Mobile Poker App. Det er nu blevet endnu nemmere at spille poker, mens du er på farten. Selvom du nu kan spille på farten, så mister du ingen af de velkendte funktioner som du kender fra spil på computeren. Dette betyder også at du stadig kan spille for play money såvel rigtige penge, chatte og multitable. Så selvom du ikke er hjemme foran computeren, behøver du ikke længere at undvære dine favorit turneringer, Sit’n Go’s eller cashgames.

 

ONLINE EVENTS

PokerStars har et stort udbud af online turneringer, så det er blot at tilmelde sig og løbende følge med I hvad der rører sig. De kører daglige, ugentlige og årlige turneringer, så det er aldrig kedeligt på PokerStars. Se evt. vores udpluk af online events under turneringer længere oppe i denne anmeldelse.

 

LIVE EVENTS

PokerStars tilbyder en rigtig fed feature, idet de I deres pokerklient har gjort det muligt at se hvor og hvornår de forskellige live pokerevents finder sted rundt om i verden. Det er både beskrevet med også illustreret på et verdenskort, som gør det sjovt at studere hvor den næste turnering finder sted. Det er muligt at indkredse ift. hvilke events som kommer til at foregå et betemt sted i verden, f.eks. kan man vælge Europa og se hvad der rør sig der. Men er man mere interesseret i Australien, så trykker man bare Australien og så kan man se hvad der kommer til at foregå der, i den kommende tid.

 

GRATIS ONLINE POKERSKOLE

En pokerskole, er og bliver en genial idé. Er du nybegynder er PokerStars pokerskole - IntelliPoker - en gave fra oven, idet pokerskolen er spækket med kvalitetsindhold, som du helt gratis kan få fingrene i. IntelliPoker tilbyder kurser som er en rigtig fed ting, særligt hvis man er nybegynder eller lettere øvet, for med disse kurser kan man virkelig få en indsigt i pokeren og dermed forbedre sine pokerkundskaber rigtig meget på kort tid. Selvfølgelig er det sjovest bare at gå i gang med at spille poker og så lære af sine fejl, men det kan hurtigt blive mere tidskrævende og pengekrævende, idet man ikke kan antage at man fra day-1 kan gå ud og vinde over alle man møder. Derfor er IntelliPokers indhold af kurser og særligt deres videoer, guldværd eller i hvert fald tæt på. Uanset om du vil benytte dig af PokerStars pokerskole eller ej, så er det absolut et kæmpe plus at muligheden er der for helt gratis at kunne forbedre sine evner inden for poker.

 

KONKLUSION

Er du interesseret i poker, så kommer du ikke uden om PokerStars. De er så langt fremme når det kommer til innovation og nytænkning inden for pokeren, at det vil være synd at snyde sig selv for at spille på deres pokerklient. Grundlæggende er de en seriøs og respekteret spiludbyder som værdsætter deres spillere og som også går langt for konstant at øge og forbedre spiloplevelsen. De har både et stort turneringsudbud, høje pengepræmier, VIP-program og en super pokerskole samt meget andet, alt dette gør virkelig PokerStars til en unik aktør på pokermarkedet, og PokerStars kan kun varmt anbefales her fra spilforpenge.dk.

 

AKTUELLE KAMPAGNER

 

OPRET EN KONTO OG FÅ:

 

  • GRATIS 5O KR. I MINI-TURNERINGSBILETTER

 

  • FORETAG DIN FØRSTE INDBETALING OG FÅ HELE $20 TIL AT SPILLE FOR - BONUSKODE: FREE20

 

 

FORDELE

 

Verdens største pokersite

 

Superb grafik & software

 

De største turneringer & pengepræmier

 

Mulighed for at spille for sjov

 

Pokerskole - IntelliPoker

 

Poker på farten

 

VIP-Program

 

Gode & løbende bonusmuligheder

 

Zoom Poker - mere poker, mindre tid

 

ULEMPER

 

Ingen mulighed for Betting eller Casino

STJERNER

--- 4,5/5 ---

BONUSMULIGHEDER

HJEMMESIDE FUNKTIONER

SPIL PÅ FARTEN

SPILUDBUD

SPILTYPER

MULIGHEDER FOR LIVE-SPIL

IND- OG UDBETALINGER

BETTING VURDERING

CASINO VURDERING

POKER VURDERING

Please reload

Opdateret 22. juni 2017