888.dk ANMELDELSE(under udarbejdelse)

DANSK WEBSITE

SPIL / DOWNLOAD

SPIL / BROWSER

SUPPORT | DANSK

SUPPORT | EMAIL

SUPPORT | TELEFON

SUPPORT | LIVECHAT

SPIL PÅ FARTEN (MOBIL OG TABLETS)

MAC PLATFORM

SKATTEFRIE GEVINSTER

SPILLELICENS | DANSK

Please reload

SCREENSHOTS

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Tonybet er et af de nyere bekendtskaber på markedet af online spiludbydere, da historien ikke strækker sig længere tilbage end til 2009. Ideen bag Tonybet skal findes hos en australsk-litauisk herre ved navn Antanas Guoga, som også går under navnet ’Tony G’. Det er en mand, som nogle pokerkendere nok allerede er bekendt med, da han også er kendt som en særdeles farverig pokerspiller. Han havde i sin tid store ambitioner med Tonybet, og Tonybet har sidenhen fået dansk licens i 2012 efter liberaliseringen af det danske spillemarked og kan i dag også bryste sig med at være den største bookmaker i Baltikum.

 

SPILUDBUD: 3 stjerner

Listen af sportsgrene hos Tonybet er tilstrækkelig lang til en vis kundeskare. Her er de selvskrevne sportsgrene, dvs. fodbold, tennis, basketball mv., men sportsgrene såsom dart og australsk fodbold er også blandt sortimentet. Det er dog ikke sådan, at vi falder ned af stolen af bare begejstring over udvalget af sportsgrene, og det er ikke et udvalg, der kommer i nærheden af det, de største bookmakere disker op med. Det er også fint illustreret med fraværet af bl.a. cykling, badminton og golf.

 

Når det kommer til selve dybden i enkelte sportsgrene, ligger Tonybet heller ikke i top. Til fodbold er udvalget nogenlunde acceptabelt, da det rummer flere rækker i flere forskellige lande, og i visse lande kan der spilles på sekundære rækker. I andre sportsgrene er udvalget af rækker dog noget skrabet, og her er det hovedsagligt de øverste rækker, der er dækket ind.

 

SPILTYPER

Først og fremmest er udvalget til mange af de mindre begivenheder utilfredsstillende, og her er oftest ikke andet at spille på end vinderen af kampen, som måske, hvis man er heldig, kan være krydret med et par ekstra spiltyper. Det sløje udvalg er desværre også gældende for de lidt større begivenheder og det gælder også i danske sammenhænge, hvor udvalget til den bedste danske fodboldrække, Superligaen, er ringe. Her er man oven i købet alt for sent ude med spiltyper, og vi kan konstatere, at der bare én dag før en præmiere-kamp med FC København, kun er sølle 5 (!) markeder at spille på, hvilket bestemt ikke er noget, der varmer vor danske hjerter. Sortimentet til større ligaer er heller ikke noget at prale af, og her er Tonybet for længst sat af konkurrenterne.

 

Inde i mørket er der dog en smule lys at spotte, da der til nogle af de største begivenheder såsom store Champions League-kampe og også til visse basketball- og tennis-kampe kan være et udvalg af spiltyper, som kan tilfredsstille den sædvanlige bruger. Det redder dog ikke det overordnede sløje indtryk af udvalget af spiltyper, som desværre må beskrives som en tynd kop te.

 

LIVEBETTING: 3 stjerner

Som vi har beskrevet før, sætter et begrænset udvalg af spiludbud og spiltyper desværre også en stopper for en god livebetting-oplevelse.

 

Her kan der argumenteres for, at der er de ’vigtigste’ begivenheder at livebette på, og der menes der særligt fodboldkampe, men også her er det den samme gamle plade, der bliver sat på. Der er ganske enkelt heller ikke et stort nok udvalg af liveodds, og til mange begivenheder er der kun de mest basale spiltyper. Ligesom vi nævnte før, er der dog også visse lyse sider, som heldigvis også præger Tonybet’s livebetting-sektion, da der til visse begivenheder, som hovedsagligt er enten populære fodbold, tennis, eller basketball-kampe, kan være et acceptabelt antal af liveodds.

 

ODDS & TILBAGEBETALING: 4 ½ stjerne

Hvor Tonybet ikke kan følge med konkurrenterne på andre områder, er der dog et område, hvor Tonybet er ganske konkurrencedygtige, nemlig når det gælder oddsenes størrelse. Her kan de både måle sig og i visse tilfælde også vippe konkurrenterne af pinden. Over hele linen ligger Tonybet med en gennemsnitlig teoretisk tilbagebetaling på 93 %, og på de største sportsgrene har Tonybet nogle rigtig fine odds, hvor der i de store fodboldligaer er en tilbagebetalingsprocent på ca. 95 % på 1x2.

 

Når vi taler Superliga-odds, bliver vi også yderst overraskede – og det er på den positive måde, for her ligger Tonybet faktisk i front af alle bookmakere med en tilbagebetalingsprocent på omkring 96 %.

 

LAYOUT & FUNKTIONALITET: 3 ½

På PC er layoutet hos Tonybet forholdsvis pænt og klassisk, og det er selvfølgelig altid godt, at produktet er pakket flot ind. Der er også en søgefunktion, hvilket endnu ikke er en selvfølge hos alle spiludbydere. Der er dog irriterende elementer under facaden, heriblandt navigationen, som kan være en smule irriterende, og som bestemt kunne gøres mere smooth. Hastigheden er ligeledes ikke altid optimal, og man føler generelt, at den er lidt tung at danse med. Rent grafisk er Tonybet altså fint med, men der er dog ridser i lakken, når vi taler brugerfunktionalitet.

 

SPIL PÅ FARTEN: 4 stjerner

Tonybet har indtil for nylig ikke haft en decideret app til mobil, men det har de heldigvis nu, og det må også siges at være den bedste løsning i stedet for kun at være tilgængelig via browseren på den mobile platform. Den er naturligt nok bygget op i samme stil, som på computeren, og den fungerer ganske udmærket. Navigationen er ganske overskuelig, og hastigheden er rimelig hurtig dog med enkelte udfald. Alt i alt er det en udmærket mobilløsning, som Tonybet leverer.

 

BETTING KONKLUSION: 3,5 stjerner

Tonybet er ganske vist ikke ligeså erfaren som flere af de andre store spiludbydere, men det mener vi stadig ikke er nogen undskyldning for ikke at kunne levere et bedre produkt end tilfældet er.

 

Vi bliver hverken begejstrede over udvalget af sportsgrene, rækker eller spiltyper, og her ligger de desværre tilbage i gruppettoen i forhold til mange af de andre bookmakere. Det påvirker også livebetting-sektionen, som bestemt også kan findes bedre andetsteds.

 

Et sted hvor Tonybet til gengæld formår at leve op til et acceptabelt niveau og også mere end det, er når det gælder oddsenes størrelse. Her kan de bestemt følge med resten af markedet, hvor de bl.a. ligger allerforrest med odds på Superligaen, som faktisk ikke findes højere noget andet sted. Det ændrer dog ikke på at vores generelle indtryk af Tonybet ikke er synderligt positivt, og på trods af de fine odds, mangler de stadig en hel del for bare at kunne nå mange af konkurrenterne til sokkeholderne.

 

 

AKTUELLE KAMPAGNER

 

OPRET EN KONTO OG FÅ:

 

  • 1.000 KR. I BONUS OP TIL 100%

 

 

 

FORDELE

 

Gennemført spilleunivers

 

Super fede & actionfyldte spilleautomater

 

Mange forskellige spilleautomater

 

Stabile & grafisk flotte spil

 

Mulighed for at prøvespille spillene

 

Gode & løbende kampagner

 

ULEMPER

 

Ingen Betting eller Poker

STJERNER

--- 4,5/5 ---

BONUSMULIGHEDER

HJEMMESIDE FUNKTIONER

SPIL PÅ FARTEN

SPILUDBUD

SPILTYPER

MULIGHEDER FOR LIVE-SPIL

IND- OG UDBETALINGER

BETTING VURDERING

CASINO VURDERING

POKER VURDERING

Please reload